Verlopen cadeaubon, complimentje voor Jarina Bloemenboetiek

Cadeaubonnen. Het zijn leuke cadeaus om te geven en te krijgen. 

Het is ook leuk om er mee te betalen, maar op het moment dat je iets koopt, denk je er vaak net niet aan. Dat overkwam mij met een mooie roze cadeaubon…
Politiepetten
Jaren geleden had ik, voor een paar agenten die in Staphorst kwamen werken,  een stel politiepetten  bedrukt met staphorster stipwerk . Om deze petten te bekijken, klik hier.

Als dank had ik o.a. een cadeaubon gekregen van Bloemenboetiek Jarina in Staphorst.

Niet vergeten
De cadeaubon was ik niet vergeten, maar, zoals ik al schreef, op de momenten dat ik eens een bloemetje kocht, dacht ik er net niet aan. Achteraf dacht ik dan: “Oh ja… de cadeaubon..”

Verlopen
Vorige week bekeek ik de cadeaubon en besloot om nu maar eens een bloemetje te gaan halen met de bon. Toen viel mijn oog op de houdbaarheidsdatum van de bon. Oh nee… hij was maar een jaar geldig! En er waren al een paar jaar verstreken.

cadeaubon | een jaar geldig | bloemenboetiek Jarina | Staphorst | klantenbinding | compliment voor winkelier

Dat is nou zo jammer, cadeaubonnen met een datum!

Mistery shopper
Ik besloot dat dit wel een leuk item voor mijn blog was. Met de bon zou ik naar de winkel gaan en gewoon uitleggen hoe het zat: dat ik een bon had van de winkel, maar dat ik niet had gezien dat er een datum op stond. En dan afwachten wat het antwoord zou worden.

Ik voelde me net een mistery shopper. Een mystery shopper is iemand die wordt ingehuurd om een aankoop in een winkel of restaurant of bij een andere dienstverlener te doen en zijn bevindingen nauwgezet te beschrijven.

Antwoord
Als het antwoord ‘Helaas, pindakaas’ zou zijn, dan had ik pech en dan was het nou eenmaal zo. Ik had beter op moeten letten. Misschien had ik nog wel iets gedacht als: “Nou ja, bloemen gaan niet zo lang mee, maar een cadeaubon toch wel…” Maar de winkelier had in haar recht gestaan, want het stond tenslotte op de bon.

Maar het antwoord was….: “Daar doen we niet moeilijk over!” Ik mocht een mooi bosje bloemen uitzoeken. Het werd roze.

Wauw, wat een topper! Als ik een echte mistery shopper was, had ik hier natuurlijk een hele positieve bevinding over kunnen schrijven. Eigenlijk doe ik dat hier nu al.

Bedankt voor de mooie bloemen!

cadeaubon | een jaar geldig | bloemenboetiek Jarina | Staphorst | klantenbinding | compliment voor winkelier

Ik heb nog een paar cadeaubonnen liggen, die niet zijn verlopen. Ik zal maar snel iets uitzoeken.

Groetjes van Alja 🙂
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *