Praatkaartjes voor oudjaarsavond (printbaar)

Nog even en we ze zoeken onze familie of vrienden weer op om samen oud en nieuw te vieren. Of we blijven gezellig met het gezinnetje bij elkaar.

Er is altijd wel wat te doen, lekker oliebollen eten, kletsen, spelletjes doen of een oudejaarsconferance kijken. Waarschijnlijk hebben veel mensen goede tradities voor oudejaarsavond.

Het is vaak leuk om terug te kijken op het afgelopen jaar. Hiervoor heb ik 12 kaartjes gemaakt met vragen / opdrachten. Als je wilt kun je ze ook gebruiken. Je kunt ze hier downloaden en uitprinten.

Er zijn geen spelregels, iedereen kan zelf bepalen hoe de kaartjes gebruikt worden. Wil je toch wat tips? Doe de kaartjes in een bakje. Laat om de beurt iemand een kaartje trekken en antwoord geven. Het kaartje kan dan weer terug in het bakje. Ook kun je ervoor kiezen dat iedereen een antwoord geeft. Als je niet wilt antwoorden of geen antwoord hebt, dan sla je je beurt over.

Hopelijk zit je niet alleen thuis. Voor wat het waard is: ik zal oudjaarsavond aan de mensen denken die deze avond ongewild alleen zijn. 

Wat doe jij met / op / tijdens oudjaarsavond? En wie kan me vertellen welk voorzetsel er nou eigenlijk voor oudjaarsavond moet staan?

Veel plezier gewenst!

Groetjes van Alja 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *