Leeg, warm en koud

Iets met een accu, verwennerij en het weer. Lees meer.

Leeg

Het was heerlijk weer zaterdag. We besloten om een eind te gaan fietsen en leuke foto’s te maken. Dat ging goed, tenminste een poosje.

Ik wist dat de accu van mijn camera bijna leeg was, maar ik ik had een volle accu in mijn fototas. Je voelt hem al aankomen… De volle accu bleek een lege accu en toen had ik twee lege accu’s en was het gebeurd met het foto’s maken.

Gelukkig had ik toch nog een paar foto’s kunnen maken. Zoals deze geweldig leuke boomhut…

Boomhut tussen twee bomen, Nederlandse vlag, rood wit blauw

…met dit fraaie uitzicht.

Sloot aan Dekkersland, Staphorst

Iets verder zag ik zowaar weer een wulp in een weiland (klik hier en hier voor eerdere wulpen) en een witte reiger. Toen was de accu leeg en was het gedaan met de pret.

‘s Avonds nog even bij de moestuin kijken, plantjes water geven en toch nog een paar foto’s maken met een inmiddels volle accu.

Koeien en schapen in de wei in de avond

Foto’s van de koeien en de schapen en Phacelia in tegenlicht.

Phacelia in tegenlicht bij de moestuin

Warm

Zondagochtend was hartverwarmend, want het begon met een ontbijt op bed, omdat het moederdag was, lief. Heerlijk zelfgebakken brood en een beschuitje met aardbeien. Het lijkt of er een borrel bij geserveerd werd, maar dat was koud water voor het geval de thee te heet was๐Ÿ˜.

Klik op foto’s voor groot.

anjer pink kisses, Dianthus caryophyllus 'Pink Kisses', cadeau voor moederdag, moederdagcadeau #moederdag #tuinplant #perkplant

Koud

Aangezien de zon scheen, besloten we ‘s middags weer een stuk te gaan fietsen. Lekker een korte broek aan voor bruine benen, twee vliegen in een klap. Camera, flesje water en koekje mee, gezellig.

We fietsten naar de Veldschuur bij Hasselt en vervolgens over het fietspad naar de Olde maten. Op het fietspad begon het… wind en de lucht betrok. Brr. Gauw het spijkerjasje aan dat ik gelukkig nog in het fietskrat had gegooid en nog even een paar plaatjes schieten.

Brede sloot, Olde maten
Brede sloot, Olde maten
Mooie graspluimen, Olde Maten
distel

Klik hier voor een distel met vuurlibel.

Toen zo snel mogelijk naar huis fietsen. Wat had ik een spijt van mijn korte broek.

Verder was het een gezellige moederdag.

O ja, vandaag zag ik de eerste rode aardbei in de tuin ๐Ÿ“๐Ÿ“

Groetjes van Alja ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *