Jouw liefde smaakt naar meer. Wenskaart met grond en zaad

Bij een winkel waar we onlangs waren, mochten we een wenskaart met grond en zaadjes meenemen, omdat het over de datum was.

Mijn man koos een kaartje uit met ‘Jou liefde smaakt naar meer’ en die mocht ik hebben, ahhh. Er zaten aardbeienzaadjes in.┬áIk koos een kaartje met beterschap erop. Er zaten zinnia zaadjes in.

Het werkt heel makkelijk, kijk maar naar de foto’s.

jou liefde smaakt naar meer, wenskaart met zaadjes en grond, wenskaart, aardbei, wenskaart met zaadjes en grond, gebruiksaanwijzing, adresregels wenskaart met zaadjes en grond, aardbeienzaadjes, inhoud, samengeperste grond, zakje zaad, Jouw liefde smaakt naar meer, samengeperste grond voor de zaadjes, wenskaart met grond en zaadjes, aardbei, jouw liefde smaakt naar meer grond voor de zaadjes, wenskaart met grond en zaadjes, aardbei, jouw liefde smaakt naar meer aardbeienzaadjes lavendel in pot, verdroogd,

Nu maar goed water geven en hopen dat het nog wat wordt, want het was over de houdbaarheidsdatum. Zelf denk ik dat een jaartje over datum nog niet zoveel uitmaakt. Dit mooie lavendelplantje had duidelijk niet genoeg water gehad. Ik had het plantje nog maar een week, jammer.

Groetjes van Alja
2 Replies to “Jouw liefde smaakt naar meer. Wenskaart met grond en zaad”

  1. Lavendel staat erom bekend dat het een plantje is wat regelmatig water moet hebben om mooi te blijven. Ze overleeft droogte wel maar wordt er niet mooier van.
    Groetjes Petro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *