Dag 178. Soldaatjes bij bezoekerscentrum De Wieden

31 augustus 2017. Vandaag gingen we een bezoekje brengen aan het bezoekerscentrum De Wieden, of eigenlijk de natuur eromheen.
Het rode kevertje op de hoofdfoto is een soldaatje. Op de bloemen bij het bezoekerscentrum zaten heel veel soldaatjes. Vandaar de titel.

Bij het bezoekerscentrum is een kleine expositie met prachtige macrofoto’s te bewonderen. Deze gingen we eerst bekijken.

bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied,

Daarna gingen we foto’s maken van de prachtige natuur van De Wieden. Er lopen allerlei paden door de rietkragen. Er liggen ijzeren roosters op de paden, omdat het erg zompig is.

Verder schrijf ik er geen verhaal bij. Ik heb zoveel foto’s dat het een beeldverhaal is geworden. Toch vragen? Stel ze gerust in de reacties.

Bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, watermunt, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, waterlelie, waterleliebladeren, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, watermolentje,bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, turf steken, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, turf steken, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, turf steken, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, waterspin,bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, rondvaartboot, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied, bezoekerscentrum, de Wieden, natuurbescherming, veengebied,

Groetjes van Alja
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *